Som una empresa familiar que conserva l’elaboració tradicional de productes artesans i casolans com són les CROQUETES i els CANELONS.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

procés de selecció dels proveïdors i de les matèries primes que ens garanteixen la màxima qualitat.

 

La creativitat i l’afany innovador del nostre xef Iñaki Escuer ens permet continuar oferint noves experiències gastronòmiques als nostres clients.

 

Seguirem treballant per tal d’oferir-vos les millors receptes.

Gràcies per confiar en nosaltres.

 

COC Ludoteca Gastronòmica

 

Tot va començar a la botiga de Vilassar de Mar on les croquetes agradaven molt als nostres clients i cada cop ens en demanaven més. Vam decidir especialitzar-nos en l’elaboració de croquetes 100% artesanes i originals i des de llavors ja en són més de 50 varietats de sabors.

Des del 2006, elaborem al nostre obrador receptes clàssiques i modernes i estem molt satisfets d’haver aconseguit canviar el concepte de croqueta convencional per el de croqueta gourmet. Per tal d’abastir-nos dels millors ingredients del mercat, portem a terme un rigorós

“COC & Delicatessen elabora les analítiques microbiològiques als Laboratoris SPM Controler S.L. (acreditats per ENAC amb el número d’expedient 282/LE567 d’acord a la normativa UNE- EN ISO/IEC 17025).

 

PARLEN DE NOSALTRES

EL PERIÓDICO

TV3 - Telenotícies Vespre

LA 1 - Aquí la Terra

MENDL'S

HOSANNA PEÑA

GASTRONOMISTAS

CADENA SER

MATARÓ RÀDIO

RAC 1

ICON - EL PAÍS

ELS NOSTRES PRODUCTES

COC Ludoteca Gastronòmica

C/Pablo Iglesias, 16 Sub 1 Nau 13

08302 Mataró

93 750 65 01

coc@clubcoc.com

Segueix-nos a...

<

 McFly Studios © 2015. COC Ludoteca Gastronòmica. Aviso Legal